Om ditt företag är intresserade av att komma i kontakt med Datasektionens medlemmar är det bara att mejla Datasektionens arbetsmarknadskontakt på armk@datasektionen.com så löser hen det mesta.
Nedan finns det vi erbjuder i dagsläget men om du har någon egen idé välkomnas även dessa.

Annons på Facebook

Företaget får använda eget marknadsföringsmaterial eller får hjälp av Datasektionen att sammanställa material som sedan delas på Datasektionens officiella Facebook-sida.

Pris per post 800kr

Mejlutskick

Företaget får använda eget marknadsföringsmaterial eller får hjälp av Datasektionen att sammanställa material som sedan skickas via mejl till Datasektionens medlemmar.

Till alla program och år: 1500kr
1 program 500kr
1 år 500kr
(fler än 1 = alla)

Veckobrev

Företaget får använda eget marknadsföringsmaterial eller får hjälp av Datasektionen att sammanställa material som sedan läggs in i det mejl som skickas till våra medlemmar varje vecka.

Annons i veckobrev 1000kr

Lunchföreläsning

Företaget får hålla i en lunchföreläsning där Datasektionen ansvarar för bokning av lokal och marknadsföring via de kanaler som finns att tillgå till våra medlemmar. Datasektionen tar även kontakt med restaurang för mat och beställer i samråd med ert företag detta, ni får bestämma mat efter er prisbild.

Lunchföreläsning 6000kr (exkl. mat)

Pub-kväll för 4:or och 5:or

Varje höst ämnar Datasektionen hålla en Pub-kväll där flera företag bjuds in. Meningen med denna kväll är att studenter som närmar sig slutet av sin utbildning ska få en närmare kontakt med företag inför kommande examensarbeten och jobb efter sina studier. Under kvällen erbjuds mat och mingel i en avslappnad miljö tillsammans med studenterna.

Pub-kväll 2000kr

Nolle-Perioden

Under Nolle-Perioden välkomnas alla LTUs nya studenter till universitet. Detta är ett utmärkt tillfälle för företag att få visa upp sig för både nya och gamla studenter. I priset ingår att Datasektionen beställer en goodie från ert företag till de nya studenterna som de kan behöva under sin studietid. Självklart sker detta i samråd med företaget.

Nolle-Perioden 5000kr

Partners

Datasektionen erbjuder också en form av partneravtal som ligger över 1 år. Detta innehåller:

Facebook inlägg 4ggr/år
Nolle-Perioden
Pub-kvällen
Företagets logga på sektionens sidor
2 biljetter till Datagalan*
Företagspass till .DLL**
Grundpris 12 000kr

Detta är grundpaketet, men ett personligt erbjudande kan sättas ihop innehållande just det ditt företag önskar. Priset beror då på vad paketet innehåller. Vid intresse kontakta armk@datasektionen.com
Tanken med detta är att minska mängden arbete, framförallt för företaget, för ett kontinuerligt samarbete och kontakt med sektionen och dess studenter.

* Datagalan är Datasektionens finsittning som hålls varje vår (i läsperiod 4). Hit kommer studenter från alla år i sina finaste kläder. Förutom trerätters middag och underhållning finns möjlighet att mingla med studenter innan, under och efter sittningen. Vill Ni ha en kort presentation av ert företag på scen går detta också att lägga in i paketet.

**Företagspass till .DLL är grundpaketet för företag och även till detta kan tillköp göras. .DLL är ett student-LAN som arrangeras i ett samarbete mellan Datasektionen och studentföreningen Ludd.