Om ditt företag är intresserade av att komma i kontakt med Datasektionens medlemmar är det bara att mejla Datasektionens arbetsmarknadskontakt på armk@datasektionen.com så löser hen det mesta.
Nedan finns det vi erbjuder i dagsläget men om du har någon egen idé välkomnas även dessa.

Annons på Facebook

Företaget får använda eget marknadsföringsmaterial eller får hjälp av Datasektionen att sammanställa material som sedan delas på Datasektionens officiella Facebook-sida.
Pris per post: 1000kr

Mejlutskick

Företaget får använda eget marknadsföringsmaterial eller får hjälp av Datasektionen att sammanställa material som sedan skickas via mejl till Datasektionens medlemmar.
Till alla program och år: 1500kr
1 program: 500kr
1 år: 500kr
Fler än 1 = alla.

Veckobrev

Företaget får använda eget marknadsföringsmaterial eller får hjälp av Datasektionen att sammanställa material som sedan läggs in i det mejl som skickas till våra medlemmar varje vecka.
Annons i veckobrev: 1000kr

Lunchföreläsning

Företaget får hålla i en lunchföreläsning där Datasektionen ansvarar för bokning av lokal och marknadsföring via de kanaler som finns att tillgå till våra medlemmar. Datasektionen tar även kontakt med restaurang för mat och beställer i samråd med ert företag detta, ni får bestämma mat efter er prisbild.
Lunchföreläsning: 6000kr (exkl. mat)

Nolle-Perioden

Under Nolle-Perioden välkomnas alla LTUs nya studenter till universitet. Detta är ett utmärkt tillfälle för företag att få visa upp sig för både nya och gamla studenter. I priset ingår att Datasektionen beställer en goodie från ert företag till de nya studenterna som de kan behöva under sin studietid. Självklart sker detta i samråd med företaget.
Nolle-Perioden: 5000kr

Kvällsevent

Företaget får hålla i ett kvällsevent där Datasektionen ansvarar för marknadsföring och bokning av lokal.
Kvällsevent: 8000kr
Detta är grundpriset, men ett personligt erbjudande kan sättas ihop innehållande just det ditt företag önskar. Vid intresse kontakta armk@datasektionen.com

Partners

Datasektionen erbjuder också en form av partneravtal som ligger över 1 år. Som partner får ni detta innehåll:

  • Facebook inlägg 4ggr/år
  • Nolle-Perioden
  • Företagets logga på sektionens sidor
  • Annons i veckobrev 4ggr/år

Grundpris: 12 000kr

Detta är grundpaketet, men ett personligt erbjudande kan sättas ihop innehållande just det ditt företag önskar. Priset beror då på vad paketet innehåller. Vid intresse kontakta armk@datasektionen.com
Tanken med detta är att minska mängden arbete, framförallt för företaget, för ett kontinuerligt samarbete och kontakt med sektionen och dess studenter.