Mailadress till hela styret: styret@datasektionen.com

Ordförande

Linda Pellebergs
Ordförande
Huvudansvarig för sektionen, om ingen annan i sektionen passar in på just din fråga, maila hit!

Vice Ordförande

Albin Martinsson
Vice Ordförande
Hit kan du höra av dig om du har frågor angående programföreningarna eller kårfullmäktige. Vill du kontakta programföreningarna i sig så hänvisas du hit.

Kassör

Jonathan Brorsson
Kassör
Vill du köpa/hyra några av Datasektionens produkter och tillgångar(grillar, PA-system etc) eller har du ekonomiska frågor angående sektionen? Maila hit.

Informationsansvarig

Lina Lundström
Informationsansvarig
Primärt så hör du av dig hit om du har tankar angående bland annat Datasektionens sociala medier, websidor, emailsystem osv.

UBS

Jacob Jansson
UBS
Har du frågor angående kvalitén av din utbildning? Tycker du att din lärare inte lyssnar på dig eller att en kurs måste förändras? Hör av dig hit!

SMBS

Emma Söderberg
SMBS
Har du frågor om studiemiljön? Saknas mjukvara i labbsalarna, en lampa som inte fungerar, för kallt i en sal, och mycket mycket mer, hör av dig!

Arbetsmarknadskontakt

Stefan Jonsson
Arbetsmarknadskontakt
Representerar du ett företag och vill ha ett samarbete med Datasektionen? Allt ifrån en företagskväll till en enkel Facebook-post, hör av dig hit.

Sexmästare

Hannah Mattsson
Sexmästare
Vill du hyra Gula, fixa fest eller hyra bord och stolar? Sexmästaren har stenkoll på sånt, hör av dig till han/hon om några förfrågningar.
Adress
Datasektionen
vid Luleå Tekniska Universitet
97187 Luleå

 

Tidigare styrelser finns här