Datasektionen

Om ditt företag är intresserade av att komma i kontakt med Datasektionens medlemmar är det bara att mejla Datasektionens arbetsmarknadskontakt på armk@datasektionen.com för prisförslag så löser hen det mesta.
Nedan finns det vi erbjuder i dagsläget men om du har någon egen idé välkomnas även dessa.

Annons/Event på Facebook

Företaget får använda eget marknadsföringsmaterial eller får hjälp av Datasektionen att sammanställa material som sedan delas på Datasektionens officiella Facebook-sida. Minst en bild måste bifogas som bör vara i minst 1920x1080p. I Facebookeventet får företaget stå som medvärdar om så önskas samt flera inlägg ingår.

Mejlutskick

Företaget får använda eget marknadsföringsmaterial eller får hjälp av Datasektionen att sammanställa material som sedan skickas via mejl till Datasektionens medlemmar. Enda krav är att mejlet ska innehålla en bild samt en beskrivande text. Det uppskattas om bilderna är i minst 1920x1080p.

Lunchföreläsning

Företaget får hålla i en lunchföreläsning där Datasektionen ansvarar för bokning av lokal och marknadsföring via de kanaler som finns att tillgå till våra medlemmar. Datasektionen tar även kontakt med restaurang för mat och beställer i samråd med ert företag detta, ni får bestämma mat efter er prisbild.

Nolle-Perioden

Under Nolle-Perioden välkomnas alla LTUs nya studenter till universitet. Detta är ett utmärkt tillfälle för företag att få visa upp sig för både nya och gamla studenter.

Kvällsevent

Företaget får hålla i ett kvällsevent där Datasektionen ansvarar för marknadsföring och bokning av lokal.

 

Partners

Datasektionen erbjuder också en form av partneravtal som ligger över 1 år. Som partner får ni detta innehåll:

  • Facebook inlägg 4ggr/år
  • Nolle-Perioden
  • Företagets logga på sektionens sidor
  • Annons i veckobrev 4ggr/år

 

Tanken med detta är att minska mängden arbete, framförallt för företaget, för ett kontinuerligt samarbete och kontakt med sektionen och dess studenter.